1. Наскоро почина братовчед ми. Той служеше в армията,

...
  1. Наскоро почина братовчед ми. Той служеше в армията,
Коментари Харесай

Истории, които ще те накарат да се замислиш

 

1. Наскоро умря братовчед ми. Той служеше в армията, взел участие е във военни дейности, сражавал се е за страната си, а преди няколко седмици е бил блъснат от пийнал водач.

2. Тази заран видях парче картон в ръцете на скитник, на което, вместо нормалното „ Дай пари “, пишеше „ Дай ми твоята усмивка “.

3. Днес говорех с 13-годишния си по-малък брат за неотдавнашния бракоразвод на родителите ни. Попитах го не е ли тъжно това, че те към този момент не се обичат, на което той отговори: „ Мисля, че в този момент те ще се обичат повече един различен, когато към този момент не са дружно “.

4. Днес на рок концерт видях една жена на забележима възраст към 80 години. Тя скачаше и танцуваше по този начин, като че ли бе на 18.

5. Днес на улицата изцяло чужд човек ме потупа по рамото и ми сподели: „ Само си представете, че в случай че не бяхте Вие, светът щеше да е напълно друг “.

6. Днес 85-годишната ми съседка ме чу да се окайвам от неприятния път наоколо до нашата къща и замисляйки се, ми сподели: „ Този път ли е неприятен? Когато бях млада, този път бе от тиня. “

7. Днес, на рождения ми ден, получих плик, в който бе портфейлът ми, изгубен предходната седмица. Парите и документите си бяха на мястото. А в него имаше записка: „ Честит рожден ден! “

8. На 22 съм и неотдавна разбрах, че в никакъв случай няма да мога да имам деца. Преди това постоянно съм си казвала, че не желая да бъда майка, само че в този момент рева всякога, когато видя магазин за детски облекла, тъй като към този момент нямам избор.

9. Днес на улицата мен и синът ми ни хвана проливен дъжд. Вече се бяхме приготвили да се намокрим до кости, когато човек от преминаваща кола ни подаде чадър.

10. Днес, до момента в който водех сина си на учебно заведение, срещнах някогашния си съученик на който се подигравах в младежките години. Когато ме видя, той засия от благополучие, прегърна ме и ми сподели, че наподобявам ужасно.

11. Днес на улицата станах очевидец на доста занимателна обстановка. Шофьор изхвърли боклука си през прозореца, а мотористът, каращ зад него, го подвигна. На следвашия светофар мотористът почука на прозореца на колата и върна боклука назад на лидера.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР